Kort før starten til et Paddle Battle løb

Børneroning

I ARK har vi en dejlig børneafdeling fyldt med de mest fantastiske unger Her mødes piger og drenge og ror, laver andre aktiviteter og hygger sig sammen.

Du kan starte i ARK som børneroer, når du er 8 år. Når du bliver 12 kan du flytte videre til vores ungdomsafdeling, men børn til og med 14 år er velkomne til børnetræning.

Hvis du er nybegynder og vil starte med at ro, kan komme den første lørdag i måneden, og det eneste krav er at du skal have et svømmebevis der viser at du kan svømme på 350 meter.

Hvis du har lyst til at komme og prøve og ro en tur så skriv til born@arok.dk.

Træning

Træningen foregår hver lørdag fra kl. 10-12 og varetages af vores børnetrænere samt andre af klubbens medlemmer.

I sommerhalvåret ror vi hver lørdag, og vi deltager også i de børnestævner der er arrangeret af Dansk Kano- og Kajakforbund.

Vi ror i forskellige typer kajakker, og vi arbejder først og fremmest med at gøre børnene trygge ved at sidde i kajakken. Derefter udbygger vi med roteknik, hurtighed og udholdenhed, samt forbedring af balanceevne.

I vinterhalvåret vil der være mulighed for, at de mest rutinerede af børnene kan ro, alle andre træner på land. Det kan både være indendørs træning i vores vægttræningsrum (fx cirkeltræning og træning på roergometer) og udendørs træning (fx løb/ O-løb på Amager Fælled).

I vinterhalvåret er der desuden svømning i Sundby Bad sammen med resten af klubben.

Påklædning

Hvis vi er ude at ro skal du have shorts/lange træningsbukser og meget gerne en svedtrøje (skiundertøj), da almindelige bomulds T-shirts ikke er rare at ro i, når de bliver våde. Vi har et antal børnevåddragter til udlån i klubben.

Hvis vi træner på land skal du have almindeligt indendørs/udendørs træningstøj + løbesko.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Helle på 20 42 30 71 eller mail born@arok.dk