UNGDOM I ARK

ARKs ungdomsafdeling består af aktive ungdomsroere i aldersgruppen 12 til 18 år. I sommerperioden består træningen af en kombination af følgende:

• Træning i kajak
  • Træning i inrigger og outrigger
  • Styrke- og motionstræning på land

Der er trænere på tre dage om uge, mens de unge selv træner de øvrige dage. Om vinteren består træningen af gymnastik/styrketræning, svømning og løb. Der er plads til alle i ARK's ungdomsafdeling, og man kan naturligvis selv vælge, hvilke dele af træningen, man ønsker at deltage i.

Sådan bliver du U-roer i ARK

Alle nye kan få 1 måneds gratis prøvetid, hvorefter de skal indmelde sig i klubben og betale kontingent

Der er ingen instruktionsgebyr på ungdomsroningen i ARK.

Alle nye skal medbring et svømmebevis på minimum 600 meter samt en skriftlig tilladelse fra forældrene. Dette skal medbringes første gang, for at komme med ud og ro. Senere skal du også udfylde en indmeldelsesblanket, for at blive medlem af klubben. Nye roere er velkomne mandag og torsdag kl. 16:00

Vil du vide mere

Send en mail til ungdom@arok.dk , hvis du ønsker at deltage eller vil vide mere om U-roerne i ARK.